Basehor-Linwood Middle School

Skip to main content
Main Menu Toggle

Bell Schedules

BLMS Bell Schedule 2018 - 19
BLMS Regular Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Hour 1 7:50 AM 8:33 AM 43 min
Hour 2 8:36 AM 9:19 AM 43 min
Hour 3 9:22 AM 10:05 AM 43 min
Hour 4 10:08 AM 10:51 AM 43 min
Hour 5 (includes lunch) 10:54 AM 12:09 PM 75 min
--- 6th Grade Lunch 10:54 AM 11:19 AM 25 min
--- 7th Grade Lunch 11:19 AM 11:44 AM 25 min
--- 8th Grade Lunch 11:44 AM 12:09 PM 25 min
Advisory 12:12 PM 12:37 PM 25 min
Hour 6 12:40 PM 1:23 PM 43 min
Hour 7 1:26 PM 2:09 PM 43 min
Hour 8 2:12 PM 2:55 PM 43 min